Prijzen

De huur bedraagt € 150, – per week.

Wij vragen altijd een borg van € 150 voor uw verblijf.
Het maximale aantal personen waarmee u in de woning mag verblijven is 4.
Als u de prijzen met de overige huurwoningen vergelijkt zult u zien dat u een goede prijs/kwaliteit verhouding bij ons gevonden heeft.

Wij zien dan ook graag uw reactie tegenmoet.

Voorwaarden


De gast kan een reservering plaatsen. Na het reserveren ontvangt u een factuur voor aanbetaling van 50% van de totale huurprijs. Deze aanbetaling dient binnen 8 dagen voldaan te worden waarna de reservering definitief wordt en hiermee geeft u akkoord te zijn met de huurvoorwaarden. De reservering vervalt wanneer de aanbetaling niet binnen deze termijn is ontvangen. Het restantbedrag dient 6 weken voor aankomst te zijn betaald, inclusief borgsom. Er ontstaat een huurovereenkomst zodra u te kennen geeft te reserveren.
Indien u eerder vertrekt dan de afgesproken vertrekdatum, vindt er geen restitutie plaats. Voor het niet komen opdagen, vertragingen, verandering van het aantal gasten, en vroegtijdig vertrek is geen restitutie mogelijk. Voor uw eigen geruststelling wordt een annulering- en reisverzekering sterk aangeraden.

Aankomst en vertrek
U zult bij aankomst door een beheerder ontvangen worden. De beheerder zal u informatie verstrekken en de sleutel overhandigen. U bent verantwoordelijk voor de woning gedurende het verblijf. De woning wordt bij aankomst en vertrek samen met u geïnspecteerd.

Borgsom
Er wordt een borgsom gevraagd van € 150 voor het gehele verblijf. De borgsom wordt, na aftrek van eventuele schadekosten aan u terug betaald.

Schade aan de woning en inventaris
Het is van belang om de woning naar behoren achter te laten. Schade aan de woning of aan de inventaris die door uw toedoen of uw medegasten zijn veroorzaakt, worden verrekend met de borgsom. Mocht er tijdens uw verblijf eventuele schade zijn aangebracht, dient deze meteen doorgegeven te worden. Ook dient u de gebreken die niet door uw toedoen zijn ontstaan meteen te melden.