+31 6 3706 54 70 | +597 77 355 64 | Alamoestraat 17 | Zorg en Hoop | Paramaribo | Suriname | info@hureninparamaribo.nl
Reserveren

De gast kan een reservering plaatsen. Na het reserveren ontvangt u een oferte voor de aanbetaling van 50% van de totale huurprijs. Na ontvangst van de aanbetaling is uw reservering definitief en hiermee geeft u aan akkoord te gaan met de huurvoorwaarden. U ontvangt hierna de huurovereenkomst. De reservering vervalt wanneer de aanbetaling niet is ontvangen. Het resterend bedrag dient 6 weken voor aankomst te zijn ontvangen, inclusief borgsom.
Indien u eerder vertrekt dan de afgesproken vertrekdatum, vindt er geen restitutie plaats. Voor het niet komen opdagen, vertragingen, verandering van het aantal gasten en vroegtijdig vertrek is geen restitutie mogelijk. Voor uw eigen geruststelling wordt een annulering- en reisverzekering sterk aangeraden.

Aankomst en vertrek
U zult bij aankomst door een beheerder ontvangen worden. De beheerder zal u informatie verstrekken en de sleutel overhandigen. U bent verantwoordelijk voor de woning gedurende uw verblijf. De woning wordt bij aankomst en vertrek samen met u geïnspecteerd.

 

Borgsom
Er wordt een borgsom gevraagd van € 150 voor uw gehele verblijf. De borgsom wordt na aftrek van eventuele schadekosten aan u terugbetaald.

 

Schade aan de woning en inventaris
Het is van belang om de woning naar behoren achter te laten. Schade aan de woning of aan de inventaris die door uw toedoen of door toedoen van uw medegasten zijn veroorzaakt, worden verrekend met de borgsom. Mocht er tijdens uw verblijf eventuele schade zijn aangebracht, dient deze meteen doorgegeven te worden. Ook dient u de gebreken die niet door uw toedoen zijn ontstaan meteen te melden.